Sport- & fysiotherapie Gerritsen
Sport, gezondheid en fysiotherapie

ONS BEDRIJF 

Samenwerken aan een betere kwaliteit van leven ‘omdat iedereen persoonlijke maatgerichte zorg verdient!’. Goede zorg ligt niet alleen in de hand van de arts of de fysiotherapeut. Ook de cliënt kan zelf veel doen om de eigen gezondheid te verbeteren. Patiënt en fysiotherapeut zullen samen moeten werken om de kwaliteit van leven voor de patiënt te verbeteren. Zelfmanagement en een actieve rol staan daarin centraal. Samen met u proberen we uw einddoel op een zo efficiënt mogelijke manier te bereiken.

Onze missie, door op maat gemaakte interventies toe te passen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor de patiënt. Dit wordt gedaan op een manier die aansluit op onze mensvisie: ieder mens heeft recht op maat geleverde zorg. Zorg mag niet ten kosten gaan van de hoge zorgkosten. Sport- en Fysiotherapie Gerritsen biedt zorg op maat, om zelfmanagement  te vergroten en de kwaliteit van leven bij de cliënt te verbeteren.

Kernwaarden, er wordt gewerkt vanuit de volgende kernwaarden: deskundig, professioneel, wetenschappelijk onderbouwde interventies, toegankelijk, betrouwbaar, veel aandacht en tijd voor de patiënt, hoge kwaliteit, makkelijk bereikbaar, doelmatig en breed georiënteerd.


ONS TEAM

Drs. Carolien Gerritsen

Drs. Carolien Gerritsen

Titel: Gezondheidswetenschapper, fysiotherapeute, sport instructrice

Over: 'Het houdings- en bewegingsapparaat is iets wat mij al jaren boeit, deze passie wil ik dan ook graag overbrengen op andere mensen’.

Bsc. Thomas Renckens

Bsc. Thomas Renckens

Titel: Fysiotherapeut, personal trainer, sport instructeur

Over: 'Mijn passie voor gezondheid en bewegen bracht me bij dit fantastische vak. Laten we samen op zoek gaan naar het antwoord op uw hulpvraag!'

Onze partners