Wie ben ik?

Mijn naam is Carolien Gerritsen en mijn praktijk is gevestigd in Way to Fit en aan de Zwiepseweg 143 in Lochem.
Tien jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding CIOS/SGM een dubbele opleiding, waarbij sport, gezondheid en management centraal stond. Na deze opleiding heb ik gewerkt in de sport en heb ik mijn eigen massagepraktijk opgericht, daarna ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie die ik vier jaar geleden heb afgerond en ook hierna heb ik twee fysiotherapie praktijken opgericht.
Na en tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik me gespecialiseerd in manuele therapie en sportfysiotherapie gebaseerd op de master musculoskeletaal. Andere verdiepingen zijn knie, heup, schouder en rugklachten.
Na deze studie verkort te hebben afgerond besloot ik om de universitaire studie gezondheidswetenschappen te volgen aan de Universiteit van Twente, waar ik me bezighield met onderzoek naar rugklachten. Na een leerzame studententijd gehad te hebben kan ik me nu volledig gaan focussen op mijn bedrijf.
De fysiotherapiepraktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging KNGF en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars de consulten.
Verder biedt de fysiotherapiepraktijk ook beweegprogramma’s aan voor mensen met:
– Overgewicht (BMI >30 volwassenen en kinderen)
– Diabetes type 2
– COPD/Astma
– Artrose
– Lage rugklachten
– Osteoporose
– Hartziekten
– Oncologie

In samenwerking met de patiënt wordt er gestreefd naar het integreren en behouden van een actieve gezonde leefstijl. In de meeste gevallen worden de kosten van de beweegprogramma’s vergoed door uw zorgverzekeraar.

_DSC0714